avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit casa

Buna ziua si La Multi Ani. La adresa unde locuiesc am inregistrata si o intreprindere individuala dar societatea nu mai are activitate de 1 an. Am inteles ca pt locuintele care sunt si sediu social se va plati un impozit mult mai mare, chiar dublu. Cum fac sa evit asta? Nu am avut nici timp si nici bani (va trebui sa platesc mai multi bani ca atunci cand am infiintat-o) sa inchid firma. Nu ar fi oare sufficient sa inchid punctul de lucru, adica sa defiscalizez casa de marcat? Oricum aveam de gand sa defiscalizez casa, ca sa o pot vinde.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Suspendarea activitatii societatii pana la refiscalizarea casei de marcat ca urmare a schimbarii adresei unde se desfasoara activitatea?! Frezia84 Frezia84 Buna ziua, Ca urmare a inchiderii punctului de lucru unde se desfasura activitatea unei societati si schimbarea sediului social unde se va desfasura ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate bandi2 bandi2 buna. am avut un mag naturist, si acum 10 zile am suspendat activitata.ntre timp,am gasit un asociat, cu spatiu, si as vrea sa reiau activitatea,dar cu 2 ... (vezi toată discuția)
Preluare salon infrumusetare Crycu87 Crycu87 Buna ziua! As dori sa preiau afacerea cu un salon de infrumusetare, doar ca se vinde fara firma,insemnand sa imi fac propria firma.salonul functioneaza,dar ... (vezi toată discuția)