buna. am avut un mag naturist, si acum 10 zile am suspendat activitata.ntre timp,am gasit un asociat, cu spatiu, si as vrea sa reiau activitatea,dar cu 2 administratori.pana acum am fost admin.unic.ce presupune asta? se poate relua activitatea? sau e mai bine daca deschid o firma sub alta denumire? poate pe pfa? dar casa de marcat,pot sa o folosesc,doar dupa ce o defiscalizez? sa nu cumpar alta....
Mergeti la ONRC si solicitati reluarea activitatii.
In ce priveste modificarile, resp.asociat nou, 2 asociati si alt sediu:pentru un nou asociat, dv. fiind unic asociat, din ce am inteles, trebuie sa faceti un contract de cesiune de parti sociale prin care dv. cesionati 50% sau cat doriti dv. celuilalt nou asociat, la valoarea nominala sau la o valoare mai mare. Cu acest contract de cesiune mergeti la ONRC si solicitati modificarea actului constitutiv si cu privire la celelalte modificari.
Sincera sa fiu ca sa deschideti un nou srl este mai ieftin decat sa faceti modificari la unul deja existent. Insa decizia e a dv.Mult succes!
Ref. casa de marcat nu stiu sa va raspund.
mersi mult. asa ma gandeam si eu... mai bine infintez alt srl, cu asociatul,si asta care am avut o si e suspendat,o las asa. dar bine ar fi,ca sa pot folosi casa de marcat... ca sa nu mai investesc in alta.
Pentru a putea folosi casa de marcat pe firma noua va trebui sa luati legatura cu sociatatea de la care ati cumparat-o, va trebui sa le vindeti casa de marcat si ei la randul lor o vor vinde societatii nou infiintate.
Cei care vand case de marcat se intalnesc mereu cu situatii de genul asta si stiu cel mai bine sa va indrume.
O zi buna!