avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat pe alta firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat pe alta firma

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spune-ti daca pot sa achizitionez o casa de marcat de la o firma care a functionat in domeniul feroneriei si s-a inchis si nu o mai foloseste, sa o fiscalizez pentru a o folosi pe firma mea in domeniul produselor de panificatie care este nou infiintata. Daca se poate va mai rog frumos sa-mi spune-ti unde se poate fiscaliza, la fisc sau la firme care comercializeaza case de marcat.
Va multumesc mult de tot!
Cel mai recent răspuns: claudana , utilizator 19:19, 21 Iulie 2016
Da. Luati legatura urgent cu o firma specializata in comercializarea caselor de marcat care va va completa si depune dosarul la finante. De la fosta firma sa aveti actul doveditor de la registrul comertului cum ca firma s-a radiat. Asta daca casa de marcat nu a fost defiscalizata de pe acea firma.
La firma noua sa aveti actul doveditor de la registrul comertului de inregistrare a punctului de lucru unde va functiona casa de marcat.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa de marcat defiscalizata dc63 dc63 Am functionat o vreme pe o firma, pe care ulterior am radiat-o.Inainte de radiere am intrebat la firma care comercializeaza casele de marcat la noi in oras ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de defiscalizare a unei case de marcat? MiraMarr MiraMarr Buna ziua, Doresc sa stiu care este procedura pentru defiscalizarea unei case de marcat si care sunt costurile? Persoana care o cumpara de la mine ce ... (vezi toată discuția)