avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Care este procedura de defiscalizare a unei case de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Care este procedura de defiscalizare a unei case de marcat?

Buna ziua,
Doresc sa stiu care este procedura pentru defiscalizarea unei case de marcat si care sunt costurile?
Persoana care o cumpara de la mine ce costuri are apoi la inregistrare?
Multumesc anticipat, Adriana.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:14, 14 Iunie 2016
Costurile nu sunt fixe (un exemplu 80 lei), asa ca luati legatura cu o firma specializata in comertul cu case de marcat care va va pregati si depune si actele la finante.
Trebuie sa aveti la dumneavoastra si o copie dupa hotararea primita de la registrul comertului prin care ati radiat punctul de lucru unde a fost in functiune casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pe alta firma claudana claudana Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spune-ti daca pot sa achizitionez o casa de marcat de la o firma care a functionat in domeniul feroneriei si s-a inchis si nu o ... (vezi toată discuția)
Radiere a unui i.f. gabr gabr Bună ziua, am facut o cerere de radiere a unui i.f. neplatitor de tva la registrul comertului ,am ramas in raportul de gestiune cu o valoare de 4000 lei ,ce ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa de marcat defiscalizata dc63 dc63 Am functionat o vreme pe o firma, pe care ulterior am radiat-o.Inainte de radiere am intrebat la firma care comercializeaza casele de marcat la noi in oras ... (vezi toată discuția)