avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere a unui i.f.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere a unui i.f.

Bună ziua, am facut o cerere de radiere a unui i.f. neplatitor de tva la registrul comertului ,am ramas in raportul de gestiune cu o valoare de 4000 lei ,ce pot sa fac acum? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:21, 25 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adica aveti marfa sau alte bunuri pe IF pe care trebuie sa le vindeti catre dumneavoastra cu factura si bon fiscal de la casa de marcat daca ai folosit asa ceva sau cu factura si chtanta. Apoi veti completa si depune declaratia unica Mai inainte de depunerea declaratei veti apela la o firma specializata daca ati avut casa de marcat pentru extragerea memoriei fiscale si defiscalizare de la finante.
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cererea e făcută cu data de24.09.2018 iar pe data de 26.09.2018 devine radiata de la registrul comertului, eu pot face operatiunea pe casă de marcat azi pe data de 25.09.2018 cu vanzarea mie a marfii? cu o zi anaintea radierii ?Este i.f.cu doi asociatii
Da, puteti.
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere intreprindere individuala paultk paultk Buna ziua! Doresc radierea unei I.I. Am cateva obiecte de inventar.Acestea vor trebui trecute in posesia persoanei fizice pe baza unui proces verbal ,fiecare ... (vezi toată discuția)
Stoc de marfa ramas dupa radierea i.i. neplatitoare de tva paul2020 paul2020 Buna ziua. O ii neplatitoare de tva a fost radiata la cere la registrul comertului ,casa de marcat a fost defiscalizata de o firma specializata in ... (vezi toată discuția)
Desființare firmă i.i. Simoiza Simoiza Bună ziua, Anul acesta am decis sa închid I.I-ul deoarece profitul a început să scadă simțitor, ca urmare cheltuielile depășesc cu mult veniturile. ... (vezi toată discuția)