Buna ziua! Doresc radierea unei I.I. Am cateva obiecte de inventar.Acestea vor trebui trecute in posesia persoanei fizice pe baza unui proces verbal ,fiecare cu pretul de pe piata inainte de radiere la Reg.Com.?Se va emite factura si bon de casa pentru fiecare obiect?Sau se inchide I.I. la registru,se preda casa de marcat firmei pt.defiscalizare si dupa aceea se trec obiectele pe persoana fizica in baza facturii si chitantei de mana .Stiu ca la valoarea totala se va plati impozit.
Multumesc.
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Vi le vindeti catre dumneavoastra cu factura si chitanta, fara bon fiscal pentru ca prin casa de marcat treceati doar ceea ce aveati in gestiune si vindeati ca marfa. Deci nu mai aveti nevoie de acel proces verbal. Apoi contactati firma care sa se ocupe cu extragerea memoriei fiscale si defiscalizarea de la finante a casei de marcat. Verificati la finante sa nu aveti datori din anii trecuti. Si abia dupa aceea mergeti la registrul comertului sa incepeti adierea si cu ce va dau ei, mergeti la finante sa depuneti d220 si d200 pe aceste luni din 2018..
Radiere a unui i.f.
gabr
Bună ziua, am facut o cerere de radiere a unui i.f. neplatitor de tva la registrul comertului ,am ramas in raportul de gestiune cu o valoare de 4000 lei ,ce ... (vezi toată discuția)