avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendarea activitatii societatii pana la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendarea activitatii societatii pana la refiscalizarea casei de marcat ca urmare a schimbarii adresei unde se desfasoara activitatea?!

Buna ziua,
Ca urmare a inchiderii punctului de lucru unde se desfasura activitatea unei societati si schimbarea sediului social unde se va desfasura activitatea societatii, trebuie sa defiscalizam casa de marcat iar ulterior fiscalizata conform noii adrese a sediului social.
Intrebarea este: din momentul predarii memoriei casei de marcat (aferenta defiscalizatii casei de marcat) si refiscalizarii acesteia (conform noii adrese) nu se mai poate desfasura activitate legal, tine cumva evidenta activitatii in contabilitate?!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:59, 28 Martie 2013
este vorba de activitati de xerox, papetarie, printari...
Unde? la vechiul sau noul sediu? Daca ati declarat mentiunea la registru, Da

Fara casa de marcat? NU ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat dumitruu dumitruu am un srl. de curand s-a inchis pct. de lucru. pot sa mai folosesc casa de marcat la sediul social ? Cine se ocupa de predarea memoriei fiscal, noi sau ... (vezi toată discuția)
Aceasta activitate necesita casa de marcat? gaby1976 gaby1976 Buna seara. Va rog frumos sa imi spuneti daca pentru activitatea de curatenie si menaj (pt. persoane fizice) este necesara casa de marcat. Am citit legea si, ... (vezi toată discuția)