avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezilierea contractelor de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezilierea contractelor de arenda

buna ziua.am citit si am aflat k pentru a rezilia un contract de arenda trebuie sa trimiti o instiintare prin posta.are cineva un model sau exista vreun site de unde sa il pot sa il descarc?ma intereseaza documentele necesare pentru rezilierea unui contract de arenda.va multumesc
Cel mai recent răspuns: constantin90 , utilizator 14:44, 2 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arenda pamant agricol IIvan IIvan Buna ziua, am dat in arenda (acuma 3 ani circa) un pamant agricol. Contractul nu l-am putut sail semnez eu (locuiesc in strainatate), asa ca la semnat un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat sa fac un ... Vasy strajer Vasy strajer Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat sa fac un credit la o firma de credit.am semnat online contractul sa ma poată verifica în biroul de ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda dodo2009 dodo2009 Buna ziua Eu am mostenit un teren (am certificatul de mostenitor), pe care bunica il avea dat in arenda de mai multi ani. Ultima prelungire a contractului s-a ... (vezi toată discuția)