avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat sa fac un ...

Bună ziua.am o întrebare la dv.recent am încercat sa fac un credit la o firma de credit.am semnat online contractul sa ma poată verifica în biroul de credit.apoi am mai semnat un contract tot online în care eu am înțeles ca aceasta firma îmi poate oferi un credit și refinanțare celalalt credit.toate bune ei au spus ca lucrează cu banca am mers la banca și cei de la banca nu au reușit sa îmi facă creditul. Apoi eu am sunat firma respectiva spunandule ca nu mai vreau sa fac creditul iar ei mi-au transmit ca pentru a-mi rezilia contractul trebuie sa achit o factura proforma de 1000 de Ron. Cum ma puteți indruma în acest caz
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:38, 21 Noiembrie 2024
Citiți intai ce ati semnat.
Dacă o plătesc în rate se poate întâmpla ceva??
Pai de ce sa platiti dacă nu datorati? Ce reprezinta suma?
Rezilierea contractului deși eu nu am luat nici un ban de la ei.
Mi sa spus azi cand am sunat ca pana luni sa le dau 1000 de lei printr-o factura proforma ca altfel ma baga în biroul de credit
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2024
Vasy strajer, utilizator

Alte discuții în legătură

Rate restante la banca ContSters153248 ContSters153248 buna ziua, deoarece sunt de mai multe luni in divort cu sotul meu, acesta ne mai contribuind cu nimic la cresterea si intretinerea celor doi copii ai nostri, ... (vezi toată discuția)
Contract banca julia06 julia06 Buna ziua Sapt. trecuta am semnat un contract pt refinantare,am depus toate documentele in regula,mi s-a facut un cont pt a mi se vira banii.Dosarul a fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot inchide un cont la banca otp casia90 casia90 Buna ziua.Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.Am facut doua credite la banca Opt in urma cu 5 ani,aceasta avand o sucursala la ... (vezi toată discuția)