avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... VESTI MARI
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

VESTI MARI

IN MAX. 30 MIN VOI AFLA TOTUL DESPRE EXAMENUL DE ANUL ACESTA.IMEDIAT CE PRIMESC INFORMATIILE RESPECTIVE, VA ANUNT. DOAR SUNTEM VIITORI COLEGI, NU? VA PUP.
Cel mai recent răspuns: ciponex , utilizator 11:38, 30 Ianuarie 2007

IN MAX. 30 MIN VOI AFLA TOTUL DESPRE EXAMENUL DE ANUL ACESTA.IMEDIAT CE PRIMESC INFORMATIILE RESPECTIVE, VA ANUNT. DOAR SUNTEM VIITORI COLEGI,
Daca nu sunt indiscreta,ce rezultate?

se pare ca colega noastra a fost prinsa de Politia Prahova in timp ce incerca sa fure subiectele. Avem informatii noi despre complicii ei care asteptau, se pare .. pe un forum .. mult doritele informatii :))
colegaaaa, ai uitat sa pui virgula.Ai comis o cacofonie:D ...tocmai acum cand intram cu bocancii in UE?:P
da. ai dreptate. imi cer scuze.
eram cu gandul la colega noastra si vestile ei .. neanuntate..

Alte discuții în legătură

Deputat , cum devin ? cristina31kyky cristina31kyky Buna ziua! Stiu ca de la 23 de ani pot deveni deputat , intrebarea mea este urmatoarea : Ce acte, unde si cum, trebuie sa depun ori ce concurs trebuie sa i-au ... (vezi toată discuția)
Utilizatori din toate colturile lumii Admin Admin Stiati ca Avocatnet.ro este vizitat de romani aflati pe mai toate meridianele lumii? Din punctul meu de vedere, unul dintre avantajele oferite de internet este ... (vezi toată discuția)
Scrierea cu diacritice în cererile adresate instanței CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, intreb deoarece cineva mi-a atras atentia sa am grija cum formulez o contestatie (in cazul meu de rovinieta). Mi-a spus ca sa am grija pe langa ... (vezi toată discuția)