avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Deputat , cum devin ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Deputat , cum devin ?

Buna ziua! Stiu ca de la 23 de ani pot deveni deputat , intrebarea mea este urmatoarea : Ce acte, unde si cum, trebuie sa depun ori ce concurs trebuie sa i-au pentru a avea aceasta functie?
Multumesc mult !
Pentru a deveni deputat nu se organizeaza concurs sau examen, ci alegeri ... modalitatea de a fi ales ca deputat este : fie sa candidati pe lista unui partid politic, fie sa candidati ca independent ...
cristina31kyky a scris:

...Stiu ca de la 23 de ani pot deveni deputat ...ce concurs trebuie sa i-au pentru a avea aceasta functie?
...

O glumă foarte bună, stimată forumistă.
In primul rand ar trebui sa luati examenul de....limba romana. GRAMATICA ! "sa i-au" !!!!!!! Ati auzit de conjugarea verbului "a lua" ?....
:offtopic:
@Lidia2012
Dvs. considerati ca este cazul sa aruncati cu pietre in utilizatorii forumului?
Departe de mine acest gand !...Dar, daca nu-i o "gluma buna", pentru a cita un ...coleg de Forum, D-voastra nu credeti ca parlamentarii nostri ar trebui sa stie sa vorbeasca si sa scrie corect in limba romana, limba oficiala a acestei tari?....Ar trebui.....deh !

Alte discuții în legătură

Amendamente - legea 51/95 ContSters60093 ContSters60093 Sa mai spuna cineva ca alesii neamului nu se gandesc la ziua de maine... A, nu a noastra, ci a lor! ... (vezi toată discuția)
Vesti mari IN MAX. 30 MIN VOI AFLA TOTUL DESPRE EXAMENUL DE ANUL ACESTA.IMEDIAT CE PRIMESC INFORMATIILE RESPECTIVE, VA ANUNT. DOAR SUNTEM VIITORI COLEGI, NU? VA PUP. (vezi toată discuția)
Ubb drept si media 9,75 pe 4 ani la purtare . este posibil? lawandjustice lawandjustice Buna ziua , as vrea sa dau la drept la UBB Cluj. Ideea e ca am avut media scazuta la purtare in clasa a 9a cu un punct datorita absentelor. Conteaza oare ? Tin ... (vezi toată discuția)