Buna ziua! Stiu ca de la 23 de ani pot deveni deputat , intrebarea mea este urmatoarea : Ce acte, unde si cum, trebuie sa depun ori ce concurs trebuie sa i-au pentru a avea aceasta functie?
Multumesc mult !
@lidia2012... Ma scuzati ca era 2 noaptea si ca ma interesa atat de mult! Dvs credeti ca ptr o greseala mica ma va costa ceva? Sunt parlamentari si oameni de societate care fura statul roman in prostie, iar pe ei nu-i ''amendeaza'' nimeni si nici nu le aduce vreun repros! Scuzele mele tuturor !
@freelis... multumesc! Sunt la inceput de drum, mai am multe de invatat !
Imi pare rau, draga mea...daca v-am suparat. Poate si eu...aveam...supararile mele.Si..ce sa va spun? Aveti dreptate...Unii fura intr-o veselie si nimeni nu-i "amendeaza". Ce mi-as dori eu de la un deputat? Sa aiba si "suflet" , pentru oameni, pentru tara noastra.. Si in acest sens poate sunteti mai buna decat....multi altii. Va urez, sincer, succes !
Vesti mari
IN MAX. 30 MIN VOI AFLA TOTUL DESPRE EXAMENUL DE ANUL ACESTA.IMEDIAT CE PRIMESC INFORMATIILE RESPECTIVE, VA ANUNT. DOAR SUNTEM VIITORI COLEGI, NU? VA PUP. (vezi toată discuția)