avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Deputat , cum devin ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Deputat , cum devin ?

Buna ziua! Stiu ca de la 23 de ani pot deveni deputat , intrebarea mea este urmatoarea : Ce acte, unde si cum, trebuie sa depun ori ce concurs trebuie sa i-au pentru a avea aceasta functie?
Multumesc mult !
@lidia2012... Ma scuzati ca era 2 noaptea si ca ma interesa atat de mult! Dvs credeti ca ptr o greseala mica ma va costa ceva? Sunt parlamentari si oameni de societate care fura statul roman in prostie, iar pe ei nu-i ''amendeaza'' nimeni si nici nu le aduce vreun repros! Scuzele mele tuturor !

@freelis... multumesc! Sunt la inceput de drum, mai am multe de invatat !
Imi pare rau, draga mea...daca v-am suparat. Poate si eu...aveam...supararile mele.Si..ce sa va spun? Aveti dreptate...Unii fura intr-o veselie si nimeni nu-i "amendeaza". Ce mi-as dori eu de la un deputat? Sa aiba si "suflet" , pentru oameni, pentru tara noastra.. Si in acest sens poate sunteti mai buna decat....multi altii. Va urez, sincer, succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendamente - legea 51/95 ContSters60093 ContSters60093 Sa mai spuna cineva ca alesii neamului nu se gandesc la ziua de maine... A, nu a noastra, ci a lor! ... (vezi toată discuția)
Vesti mari IN MAX. 30 MIN VOI AFLA TOTUL DESPRE EXAMENUL DE ANUL ACESTA.IMEDIAT CE PRIMESC INFORMATIILE RESPECTIVE, VA ANUNT. DOAR SUNTEM VIITORI COLEGI, NU? VA PUP. (vezi toată discuția)
Ubb drept si media 9,75 pe 4 ani la purtare . este posibil? lawandjustice lawandjustice Buna ziua , as vrea sa dau la drept la UBB Cluj. Ideea e ca am avut media scazuta la purtare in clasa a 9a cu un punct datorita absentelor. Conteaza oare ? Tin ... (vezi toată discuția)