avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... UBB Drept si media 9,75 pe 4 ani la purtare . Este ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

UBB Drept si media 9,75 pe 4 ani la purtare . Este posibil?

Buna ziua , as vrea sa dau la drept la UBB Cluj. Ideea e ca am avut media scazuta la purtare in clasa a 9a cu un punct datorita absentelor. Conteaza oare ? Tin sa mentionez ca as dorii sa intru la buget. Iar in legatura cu media pentru admitere , sunt increzator ca voi fii printre primii .
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
lawandjustice, utilizator
Cel mai recent răspuns: lawandjustice , utilizator 16:35, 17 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Criterii de selecție
- Test de verificare a raţionamentului logic, cu pondere de 50% în media de admitere.
- Media examenului de bacalaureat, cu pondere 50% în media de admitere.
Uau, fara examen de limba? Bun asa...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
scuze de offtopic, cred ca tocmai cand ai lipsit, colegii au invatat cum sa scrie corect " as dori" si "voi fi".
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
gi-jane2, moderator
Cum ziceam, fara examen de limba romana? :)) Cu un rationament logic poti afla si cati de „i” trebuie sa aiba in contexte diferite verbele fi si dori, dar totusi, nu e un examen de limba romana.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Cum ziceam, fara examen de limba romana? :)) Cu un rationament logic poti afla si cati de „i” trebuie sa aiba in contexte diferite verbele fi si dori, dar totusi, nu e un examen de limba romana.

Da, aveți dreptate! Vă rog să mă scuzați pentru greșelile gramaticale. Din fericire, întrebarea mea nu este un act oficial. Vă mulțumesc mult pentru încurajare și pentru comentariu. Vă pot asigura că sunt un elev de nota 10 la limba română și, dacă aș fi scris pe hârtie, nu aș fi făcut asemenea greșeli. Era o oră târzie și încercam să găsesc liniște pentru îngrijorarea mea. Dar, așa cum am spus, încă sunt elev , doi de ‘i’ puși din neatenție la o întrebare pe un forum nu cred că îmi reduc șansele de a-mi urma visul! Vă doresc o zi frumoasă.

Alte discuții în legătură

= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)
E o alegere buna? mocike mocike Buna ziua!Sunt in clasa a XII si dupa terminarea scolii vreau sa ma dau la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.Cea ce ma ... (vezi toată discuția)
Viitor dupa facultatea de drept George96 George96 Buna ziua, sunt elev in clasa a 12-a ,profil: bio-chimie ,sectia germana si media 9,40-9,50 Dupa mai multa vreme de gandire la posibilele facultati pe care ... (vezi toată discuția)