avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... UBB Drept si media 9,75 pe 4 ani la purtare . Este ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

UBB Drept si media 9,75 pe 4 ani la purtare . Este posibil?

Buna ziua , as vrea sa dau la drept la UBB Cluj. Ideea e ca am avut media scazuta la purtare in clasa a 9a cu un punct datorita absentelor. Conteaza oare ? Tin sa mentionez ca as dorii sa intru la buget. Iar in legatura cu media pentru admitere , sunt increzator ca voi fii printre primii .
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2025
lawandjustice, utilizator
Cel mai recent răspuns: lawandjustice , utilizator 16:35, 17 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

gi-jane2 a scris:

scuze de offtopic, cred ca tocmai cand ai lipsit, colegii au invatat cum sa scrie corect " as dori" si "voi fi".

Absolut nicio problemă! Așa cum am menționat anterior, sunt un elev cu un vis. Gramatica nu reprezintă o dificultate pentru mine, însă, tastând pe telefon, există posibilitatea de a greși. Înțeleg îngrijorarea dumneavoastră cu privire la faptul că cineva ca mine, care aparent nu cunoaște diferența dintre „dori” și „dorii” (așa cum reiese din formularea întrebării mele), ar putea ajunge într-o instituție de învățământ superior și, culmea, să studieze dreptul! Îmi cer scuze pentru neatenție , nu mă așteptam la critică constructivă atunci când am pus întrebarea, de aceea nu am fost foarte atent. Vă doresc o zi frumoasă!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noi îți urăm succes, sa fii un student și apoi un avocat de 10!
De ce avocat? Ca e riscant... :D

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

De ce avocat? Ca e riscant... :D

Nu este necesar să mă susțineți, dar nici să mă demoralizați… Întrebarea mea a fost formulată cu cele mai bune intenții și nu am dorit să deranjez pe nimeni. Sper că ați citit și celelalte două răspunsuri pe care le-am oferit, în care consider că atât vocabularul, cât și gramatica mea s-au ridicat la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)
E o alegere buna? mocike mocike Buna ziua!Sunt in clasa a XII si dupa terminarea scolii vreau sa ma dau la Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.Cea ce ma ... (vezi toată discuția)
Viitor dupa facultatea de drept George96 George96 Buna ziua, sunt elev in clasa a 12-a ,profil: bio-chimie ,sectia germana si media 9,40-9,50 Dupa mai multa vreme de gandire la posibilele facultati pe care ... (vezi toată discuția)