Pe scurt ,sa nu plictisim,apelul a fost respins ca fiind nefondat in data de 10.09.2015 si nici pana acum nu s-a trimis inapoi la judecatorie ! De mentionat ca m-am judecat cu , Casa de pensii pentru nerecunoasterea grupei a 2 a ! Am castigat la judecatorie,am castigat si la curtea de apel in data de 10.09.2015 si avocata mi-a spus ca ma va anunta cand se va intoarce dosarul .Ce se intampla,e normal sa intarzie atat? Nici pana astazi nu m-a sunat? Tin sa mentionez de asemnea ca am sunat-o la un moment dat si s-a simtit stresata de faptul ca ma interesez de cazul meu !
Personal nu mi-a ajuns nimic,si din ce stiu ,apelul nu ti se comunica in scris ! Poate gresesc ,dar asa stiu !Sunt totusi 4 luni de atunci si n-am primit nimic !
Se comunica si hotararea instantei de apel chiar daca este definitiva.
Art. 427 c.proc.civ.
Comunicarea hotărârii
(1) Hotărârea se va comunica din oficiu părţilor, în copie, chiar dacă este definitivă. Comunicarea se va face de îndată ce hotărârea a fost redactată şi semnată în condiţiile legii.
................................................
Formulati o cerere adresata presedintelui instantei pentru urgentarea redactarii hotararii avand in vedere ca au trecut mai mult de 30 de zile de la pronuntarea hotararii.
Art. 426
Redactarea şi semnarea hotărârii
.................................................
(5) Hotărârea se va redacta şi se va semna în cel mult 30 de zile de la pronunţare. Opinia separată a judecătorului rămas în minoritate, precum şi, când este cazul, opinia concurentă se redactează şi se semnează în acelaşi termen.
..................................................