avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuarea unei persoane cu domiciliu ilegal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuarea unei persoane cu domiciliu ilegal

Buna ziua,
Intrebarea mea se refera la situatia unei femei in varsta , a carei fiica , inca legal casatorita , e plecata in strainatate la munca. Ginerele doamnei (sotul fiicei) a ramas , pt o vreme , la domiciliul dansei, insa de ceva vreme (1-2 ani) nu mai are domiciliul legal acolo .
Cum poate batrana sa-l evacueze in conditia in care ginerele intra abuziv in locuinta dansei ? E suficient prezenta politiei sau e nevoie de hotarare judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: ValaA , utilizator 19:16, 3 Ianuarie 2016
Ginerele mai are bunuri în locuință?
Puteti face o actiune de evacuare prin procedura speciala la instanta si sa cereti evacuarea ginerelui!
Buna ziua,
Va fi nevoie de o actiune in instanta. Exista si o procedura speciala in acest sens.
adisan a scris:

Ginerele mai are bunuri în locuință?

Da , mai are ,o parte restul au fost luate . A luat si ce nu-i apartine . Problema e ca , asa cum obisnuiesc oamenii mai ales la tara , nu prea au acte pe lucrurile ce le apartin. (sifonierul cu haine nu intra in calcule) Nici n-ar fi mare lucru de recuperat (lucruri) dar pur si simplu o hartuieste si o ameninta .

Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2016
ValaA, utilizator
Banuiam ca e nevoie de instanta, dar faptul ca nu are adresa in CI nu se sanctioneaza de catre politie? Nu exista o masura care sa previna abuzul si ilegalitatea , pana la instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa în care locuim este pe numele bunicilor din partea mamei. părinții mei nu se mai înțeleg, poate fi dat tata afară în caz de divorț? Mimi... Mimi... Bună ziua! Am următoarea speță. Mama mea vrea sa divorțeze de tatăl meu... Nu mai sunt în relații bune de ceva vreme de când el a continuat sa bea ... (vezi toată discuția)
Atacarea dreptului civil de proprietate pe motiv psihiatric remusovidiu remusovidiu Sunt in situatia urmatoate : Verisoara impreuna cu sotul ei locuiesc in apartamentul unchiului si matusii mele , amandoi au buletin si domiciliu facut pe ... (vezi toată discuția)
Uzufruct victoria53 victoria53 Am o rugaminte daca cineva ma poate lamuri intr-o problema cu care se confrunta o batranica.A vandut un apartament si a cumparat altul mai mic si a pus cei doi ... (vezi toată discuția)