Va supun atentiei urmatoarea problema: sunt angajator si m-ar interesa care este modalitatea de calificare la locul de munca a angajatilor si care sa presupuna desigur costuri reduse. Codul muncii face referire la "contractul de adaptare profesionala", precum si la "formator". POt fi acestea considerate mijloace de calificare profesionala la locul de munca?
La locul de munca puteti organiza programe de formare profesionala in urmatoarele modalitati prevazute de OUG 129/2000:
- prin contractarea unui furnizor de de formare profesionala;
- prin obtinerea autorizarii de catre firma dvs ca furnizor de formare profesionala;
- de catre firma dvs, fara autorizatie de furnizor de formare profesionala, situatie in care actele de absolvire au valabilitate numai in cadrul firmei dvs.
Este interesant ceea ce ati raspuns.Cu o asa problema ma confrunt si eu la munca.Am absolvit liceul cu diploma de bacalaureat acum 17 ani.Am lucrat pe la diverse firme.In urma cu 3 ani m-am angajat la o firma de constructii.Acolo, in urma calificarii la locul de munca am obtinut meseria de montator gips-carton.Firma cu pricina a dat faliment.Am ajuns la o alta firma. Cei de aici mi-au facut-o.M-au trecut in carnetul de munca 'necalificat'. Inainte am avut in carnetul de munca montator gips-carton. De ce nu mi se recunoaste?
Multumesc
Va multumesc.As mai avea o nelamurire...cei de la firma anterioara cum de au putut sa treaca la ITM calificarea aceasta?Sa inteleg ca doar la firma aceea a fost valabila si la restul firmelor de constructii nu?Chiar nu conteaza ca am absolvit liceul si am alte calificari inafara celei despre care vorbesc?Deci concluzia este ca voi ramane cu 'necalificat' in carnetul de munca?:((...Nu pot sa cred...