avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Buna ziua,
Doresc sa infiintez un PFA in domeniul imobiliar, pe cartea de munca nu am experienta in domeniul imobiliar dar am incheiat un contract de franciza imobiliara. Se poate infiinta PFA pe baza acestui contract?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:33, 4 Ianuarie 2016
Nu. De fapt acel contract va trebui sa-l incheiari pe pfa. Cititi si la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire pfa cu certificat de producator fructe: e posibil? ce acte sunt necesare? maryah_maryah maryah_maryah Buna ziua. Prietenul meu este pomicultor (mere, pere, gutui etc) si detine un certificat de producator pentru a comercializa produsele. 1.Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Asociatie(ong) contract cu pfa-ul unui functionar public asociatie-ong asociatie-ong Asociatia (organizatie nonguvernamentala) are in implementare un proiect finantat din fonduri UE. In cadrul acestui proiect intentionam sa angajam contractual ... (vezi toată discuția)
Unde ma adresez pentru infiintare pfa sau af? OleseaT OleseaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: unde trebuie sa ma adresez pentru a-mi infiinta un PFA sau Asociatie familiala? (vezi toată discuția)