avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Firme pe imobil proprietate personala
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Firme pe imobil proprietate personala

Pe imobilul proprietate personala exista o firma fara activitate deschisa de multi ani si un SRL deschis de 1 an jumatate care are activitate. Mentionez ca aceste firme sunt ale copiilor mei, fara nici un fel de chirie si nu se deconteaza nici un fel de cheltuiela a imobilului pe vreauna din firme. Ce impozit pe acest imobil voi avea de platit in 2016, in conditiile in care imobilul este si locuinta si sediu de firma?
Cel mai recent răspuns: agata61 , utilizator 13:39, 4 Ianuarie 2016
Conteaza daca la respectiva adresa firmele desfasoara sau nu activitate asa cum apare in actele de la registrul comertului sau aceasta se face in alte spatii inchiriate.
Una din firme nu a avut nicio activitate de cand a fost infiintata, iar SRL-ul desfasoara activitatea la clienti (este o firma de achizitie si montaj sisteme solare). Nu sunt alte spatii inchiriate.
La Registrul comertului sediul SRL-ului este pe imobilul meu, dar fara niciun fel de chirie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu sediu fiscal si apartament inchiriat. ce impozit pe imobil se plateste in 2016? pam79 pam79 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in aplicarea anumitor prevederi din noul cod fiscal cu privire la un PFA. Situatia in cauza: PFA cu: - sediu fiscal ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu sediu social Conrad Conrad Buna ziua, As dori sa infiintez un srl insa am nevoie de un spatiu care sa fie sediu social . Acum vine intrebarea: Eu in momentul in care inchiriez spatiul ... (vezi toată discuția)