avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Recuperare impozit salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Recuperare impozit salariu

Nu am facut cerere la secretariat pt calcularea salariului meu fara impozit pe venitul salarial conf HG 367/2015 cu privire la modificarile Normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal- partea I nr 373 din 28 mai 2015, anexele 1-4- sunt incadrata la grad de handicap accentuat.Doresc sa aflu ce trebuie sa fac pt recuperarea acestor bani-impozit pe salariu in lunile iunie,iul,aug,sept,oct,nov,dec 2015, cui sa ma adresez si daca exista vreo sansa de recuperare?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul pentru concediul prenatal? uke_mona uke_mona Buna ziua, Ma puteti ajuta sa inteleg temeiul legal al bazei de calcul pentru concediul prenatal (cel de 126 zile) , in situatia veniturilor de mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Eu. raluca@ Eu. raluca@ Bună seara!Sunt insarcinata în 7 săptămâni și as dori sa aflu dacă beneficiez de concediul de maternitate și de indemnizatia de crestere copil,daca ... (vezi toată discuția)
Calcul cm cezy cezy Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa calculez salariul net pt luna ianuarie 2018 in care am fost in CO 1 zi si am avut 4 zile CM in perioada 26-31.01.2018,cod ... (vezi toată discuția)