avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Bună seara!Sunt insarcinata în 7 săptămâni și as dori sa aflu dacă beneficiez de concediul de maternitate și de indemnizatia de crestere copil,daca ,ultima data la care am lucrat a fost noiembrie 2016 și m-am reangajat la 15 ianuarie 2018?și presupusa data a nașterii ar fi septembrie 2018.Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2018
Eu. raluca@, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 23 Februarie 2018
In mod normal da pentru ca aveti sept 2016 oct 2016 nov 2016 dec 2016 si ian, febr, mar, apr, mai, iun, iul, aug 2018 deci 4 luni in 2016 si 8 in 2018 rezulta 12 luni in ultimele 24 anterioare nasterii
Eu. raluca@ a scris:

Bună seara!Sunt insarcinata în 7 săptămâni și as dori sa aflu dacă beneficiez de concediul de maternitate și de indemnizatia de crestere copil,daca ,ultima data la care am lucrat a fost noiembrie 2016 și .....

Inainte de noiembrie 2016 ce statut ati avut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox ... Marykaaa Marykaaa Buna ziua . Sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox 20 oct 2023. As vrea sa intru in prenatal la 1 sept. 1. Calculul indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de maternitate naiade naiade Buna ziua, Doresc sa imi calculati salariul pe luna iunie 2009, respectiv pe lunile aug-nov. 2009 (adica pt. toata peroada concediului de maternitate pana ... (vezi toată discuția)
Concediu de sarcina si lauzie -calcul Dana Miha Dana Miha Cum se calculeaza daca in luna aprilie am avut virati pe card ... (vezi toată discuția)