avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu de sarcina si lauzie -calcul
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu de sarcina si lauzie -calcul

Cum se calculeaza daca in luna aprilie am avut virati pe card 2316,mai-1770,iunie-1746,iulie-19830,aug-19830,sept-2002,oct-2402,nov-22880,dec-1800,ian-1700,incepand cu 1 feb am intrat in concediu de crestere copil,cum se calculeaza ultimele 6 luni si se ramane cu suma fixa si cu nr de zile lucratoare sau se modifica si se face ultimele 6 luni si cu luna care a fost anterioara care a fost deja calculata cu 85 %

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de maternitate naiade naiade Buna ziua, Doresc sa imi calculati salariul pe luna iunie 2009, respectiv pe lunile aug-nov. 2009 (adica pt. toata peroada concediului de maternitate pana ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate_ calcul indemnizatie maria.maria.29 maria.maria.29 Buna ziua, Imi puteti spune care este formula de calcul a indemnizatiei pentru concediu de maternitate? Din cate am inteles este 85% din venitul brut pe ... (vezi toată discuția)
Baza calcul concediu medical rusualexandra rusualexandra Am un salariat angajat in 2006. A venit cu cm cu data de 06.03.2012. El are urmatoarea situatie : in ultimele 12 luni perioada de cotizare este: Feb. Ian. ... (vezi toată discuția)