avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie 0,03 in aer
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie 0,03 in aer

Buna ziua, am avut un accident din vina altuia, si la testare mi-a iesit alcoolemia 0,03 in aer. Politistul a zis ca nu e nici o problema, am fost la spital, mi-a luat 1 proba sange si astept rezultatul. Este adevarat ca pana in 0,1 nu este nici o problema ? Este vreo posibilitate sa creasca de la 0,03 in aer la peste 0,1 in sange ? Am baut un pahar pe la 22.30 si proba din respiratie a fost la 24 si cea de sange la 1 ? Politistul a zis ca nu e nici o problema si mi-a dat si permisul inapoi. Mentionez ca vinovatul a fost la spital cu zgarieturi la cap. La Politie l-a pus sa dea declaratie ca-si asuma vina. Daca iese peste 0,1 e caz penal daca e accident cu victime ?
Ultima modificare: Luni, 27 Iulie 2009
tweetyc5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 09:55, 28 Iulie 2009
Nu trebuie sa va faceti probleme....politistul a procedat corect.
si inca ceva, la declaratii sa spuneti ca in seara respectiva ati mancat o salata si ati folosit otet;) (poate chiar asta a fost realitatea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredibil dar adevarat - suspendare permis 3 luni din cauza unor bomboane cu alcool ContSters290705 ContSters290705 O cunostiinta de a ma cand se intorcea d ela o petrecere cu masina a fost oprta s pusa sa sufle in etilotest ,i-a iesti alcoolemie de 0,1 ca atare i-a ... (vezi toată discuția)
Etilotest Utilizatoran2015 Utilizatoran2015 In cazul in care etilotestul arata 0.00, in sange mai exista alcool? (vezi toată discuția)
Alcool din otet?! Olga27 Olga27 Buna seara, Am o situatie cam nasoala. La intrarea in schimbul 2 am facut o testare cu alcooltestul, insotita de un paznic de la firma de paza angajata. Am ... (vezi toată discuția)