Buna seara,
Am o situatie cam nasoala. La intrarea in schimbul 2 am facut o testare cu alcooltestul, insotita de un paznic de la firma de paza angajata. Am surprins 4 angajati cu alcoolemie in aerul expirat. O doamna o tine pe a ei, si anume ca are probleme de sanatate si a baut otet de mere. Deocamdata am initiat procedura de cercetare disciplinara, maine urmeaza sa ii convoc pe cei 4#-o.Avand in vedere ca exista martor pt. Aicest fapt (paznicul) in cazul in care am ajunge in instanta, alcooltestul are valoare avand in vedere ca nu am facut analizele la sange? ... Si pana la urma poate iesi o alcoolemie din otet? Din cunostintele mele otetul este un acid obtinut in urma fermentatiei, dar nicidecum alcool..:">
Daca alcooltestul este omologat, testarea trebuie sa aiba valoare in instanta. Otetul are si tarie alcoolica dar valorile sunt mici. Oricum, nimeni nu poate consuma o mare cantitate pentru ca valorile sa fie de peste 0,20%o.
Etilotest drager 7410
Mayr
etilotest marca Drager 7410 este omologat in Romania?- cum soluționeaza curtea de apel in cazul ca nu este omologat , cu aceasta motivație , un caz sub ... (vezi toată discuția)