avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Alcool din otet?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Alcool din otet?!

Buna seara,
Am o situatie cam nasoala. La intrarea in schimbul 2 am facut o testare cu alcooltestul, insotita de un paznic de la firma de paza angajata. Am surprins 4 angajati cu alcoolemie in aerul expirat. O doamna o tine pe a ei, si anume ca are probleme de sanatate si a baut otet de mere. Deocamdata am initiat procedura de cercetare disciplinara, maine urmeaza sa ii convoc pe cei 4#-o.Avand in vedere ca exista martor pt. Aicest fapt (paznicul) in cazul in care am ajunge in instanta, alcooltestul are valoare avand in vedere ca nu am facut analizele la sange? ... Si pana la urma poate iesi o alcoolemie din otet? Din cunostintele mele otetul este un acid obtinut in urma fermentatiei, dar nicidecum alcool..:">
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 07:34, 15 Februarie 2011
Daca alcooltestul este omologat, testarea trebuie sa aiba valoare in instanta. Otetul are si tarie alcoolica dar valorile sunt mici. Oricum, nimeni nu poate consuma o mare cantitate pentru ca valorile sa fie de peste 0,20%o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etilotest drager 7410 Mayr Mayr etilotest marca Drager 7410 este omologat in Romania?- cum soluționeaza curtea de apel in cazul ca nu este omologat , cu aceasta motivație , un caz sub ... (vezi toată discuția)
0.16 alcool in aer expirat si 2.0 in sange anonimus17 anonimus17 Buna, in data de 30 mai in jurul orei 21 am consumat 1 bere la o terasa cu niste prieteni, la ora 21.30 m-am urcat la volan si la cca 100m am provocat un ... (vezi toată discuția)
Mia fost retinut permisu pe motivul ca am refuzat sa suflu in echilotest? sas_marian_anca sas_marian_anca In data de 2.09.2010 mia fost retinut permisu de conmducere in urma unui acident rutier fara victime(am derapat cu masina intr-o curba si mam rasturnat) nu am ... (vezi toată discuția)