avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum sa ne vindem creatiile de arta cu acte in regula
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum sa ne vindem creatiile de arta cu acte in regula

Buna ziua! ce trebuie sa facem ca sa fim mesteri populari cu acte in regula? adica de ce avem nevoie ca sa ne putem vinde creatiile fara sa avem probleme?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:20, 7 Ianuarie 2016
Mergeti la registrul comertului ca sa va autorizati ca pfa.
si cat ar trebui ar trebui sa platim impozit? inca nu stim cat vom vinde deci nu putem declara un venit ... Ne e teama ca vom fi nevoiti a platim mai mult decat castigam ..
La inceput, in timpul anului, impozitul pe venit se plateste dupa un venit declarat la inceput estimat si contributia la sanatate 58 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online comercializare articole textile - pfa/ii/if/srl/srl-d? neamtuandrei neamtuandrei Bună ziua, Intenționez să deschid un magazin online având ca principala activitate comercializarea produselor textile(artizanat) realizate atât de mine ... (vezi toată discuția)
Taxe contract prestari servicii persoana fizica independenta sagetutza sagetutza Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Sunt angajat la o firma care imi plateste toate taxele pentru salarii. (Nu stiu daca e exprimarea corecta, dar din ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator si interpret + angajata la o firma in afara domeniului - ce taxe trebuie sa platesc? Cbunescu Cbunescu Am urmarit multe discutii in ultima vreme legate de prevederile OUG 58, dar nicaieri nu am gasit explicatii pentru urmatoarea situatie, in care ma aflu: - ... (vezi toată discuția)