avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda antifrauda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda antifrauda

In urma unui control antifrauda s-a stabilit o contraventie maxima ( - cele prevăzute la pct. 2 lit. a), b) şi c), cu amendă de la 300 lei la 4.000lei )si totodata mi s-a taiat cu pixul pe acel proces verbal dreptul de a plati pe loc sau in termen de 48 ore
Daca voi inainta o contestatie as avea castig de cauza ? ma intreb de ce nu pot beneficia de plata in 48 de ore? unde pot vedea ce drepturi am ca obligatiile le vad ?

Alte discuții în legătură

Contestatie la procesul verbal al politiei rutiere lorenadragos lorenadragos Daca in termenul de 15 zile depun contestatie mai platesc amenda???. Multi spun ca daca o platesc e ca si cum imi recunosc fapta. Daca o achit si castig ... (vezi toată discuția)
Suspendare drept conducere auto victoriatofan victoriatofan Daca mi s-a luat permisul auto fiindca am depasit cu 1 km limita maxima a vitezei legale (adica 51 km.) si am facut contestatie la judecatorie, daca nu platesc ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie ewe ewe Fiul meu a primit azi o amenda de circulatie pentru depasirea vitezei . Pe o prtiune de drum pe E60 limita este de 50 km/h , si cica el a mers cu 71km/h. A ... (vezi toată discuția)