avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Demolare casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Demolare casa

Buna ziua ,
Am mostenit o casa batraneasca si as dori sa o demolez, sa construiesc alta noua .
Ce documente imi tebuie ca sa o demolez si care sunt taxele de achitat.
multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:42, 4 Ianuarie 2016
Procedura privind obtinerea autorizarii executarii sau desfiintarii constructiilor se gaseste reglementata in Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executarii constructiilor, republicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 933 din 13/10/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, si in Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 50/1991, aprobate prin Ordinul nr. 839/2009.
Executarea lucrarilor de constructii este permisa numai pe baza unei autorizatii de construire sau de desfiintare, emisa in conditiile legi, la solicitarea titularului unui drept real asupra unui imobil – teren si/sau constructii – identificat prin numar cadastral- in cazul in care legea nu dispune altfel.
Va revine dreptul in calitate de proprietar sa executati proiect tehnic constructie noua
In baza proiectului,urmeaza sa solicitati oficial serviciului urbanism din primarie emiterea de autorizatie dezafectare/desfiintare constructie ,autorizatie constructie si certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate autorizatie de desfiintare maghy78 maghy78 Am cumparat o retea de termoficare. Prin PV licitatie eu am cumparat numai teava nu si stalpii de sustinere. Cand am vrut sa ma apuc sa imi iau bunul ce imi ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie alex voiculescu alex voiculescu buna ziua am si eu o problema.am construit o locuinta la un metru de limita de proprietate si cei de la primarie nu pot sau nu vor sa mi elibereze autorizatia ... (vezi toată discuția)
Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)