avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dosar national
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dosar national

Buna ziua. Eu sunt in programul national pentru scleroza mmultipla, la Tirgu Mures. Cum pot sa fac sa primesc medicatia mea mai aproape de mine, de Botosani de unde sunt eu? Acum trebuie sa ma duc acolo odata la 3 luni sa-mi iau medicatia.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Trimitere medicala nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu sunt bolnav (diagnosticat) cu scleroza mmultipla din 2011. din anul 2014 sunt in programul natinal. mai intai am fost la tirgu mures iar din ... (vezi toată discuția)
Program national nicolas25 nicolas25 Buna ziua. Sunt bolnav cu scleroza multipla. Sunt in programul national de tratament. Daca renunt ACUM sa mai iau medicatia din program, cum pot sa reintru in ... (vezi toată discuția)
Întrebare arhivă firmă stefyscorici stefyscorici Caut o firmă din Targu Mures cu sediul pe Str. Depozitelor ICRTI în perioada 1988 -1991 Aș dori să știu unde se află sau dacă sa desfințat unde sunt ... (vezi toată discuția)