avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... trimitere medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

trimitere medicala

buna ziua. eu sunt bolnav (diagnosticat) cu scleroza mmultipla din 2011. din anul 2014 sunt in programul natinal. mai intai am fost la tirgu mures iar din aprilie anul acesta sunt la iasi, pentru ca e mai aproape de mine. mentionez ca eu sunt din botosani. cat am fost la tirgu mures nu mi-a fost ceruta trimitere medicala ca sa-mi iau medicatia decat prima data, dupa ce m-am mutat cu dosarul la iasi, asta fiind a treia oara cand trebuie sa ma duc , imi cer de fiecare data trimitere de la medicul de familie. nu era o problema daca eu nu-mi faceam dosar de pensionare, unde imi trebuie si acolo trimitere in fiecare luna. deci luna aceasta as avea nevoie de doua trimiteri pentru neurologie, una pentru iasi si una la doctorul ce-mi face dosarul de pensie. medicul de familie numi poate elibera doua trimiteri. ce pot si trebuie sa fac?
multumesc

Alte discuții în legătură

Dosar national nicolas25 nicolas25 Buna ziua. Eu sunt in programul national pentru scleroza mmultipla, la Tirgu Mures. Cum pot sa fac sa primesc medicatia mea mai aproape de mine, de Botosani de ... (vezi toată discuția)
Intrebare majagna majagna buna ziua, sunt pensionat de 5 ani pe caz de boala gradul 2 si de handicap grad accentuat sufar de o boala neurologica incurabila si as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala Berindei Adriana Berindei Adriana In 2010 am fost diagnosticat cu scleroza multiplă recurent remisiva dar de cateva luni ma dimr din ce in ce mai rau Doctorul de specialitate mi-a spus sa ma ... (vezi toată discuția)