avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... intrebare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

intrebare

buna ziua, sunt pensionat de 5 ani pe caz de boala gradul 2 si de handicap grad accentuat sufar de o boala neurologica incurabila si as dori sa stiu daca pot sa fiu pensionat definitiv pa caz de boala[ de moment sunt revizuibil la 1 an] am 39 ani si mi se spune mereu cand ma duc la revizuire ca sunt prea tanar.Daca boala este incurabila{scleroza multipla} de ce ma cheama mereu la revizuire si din an in an se cere mai multe referate medicale si toate costa si am pensia mica si nu imi permit prea multe cheltuieli {comisia este in alt oras la fel si doctorii la care trebuie sa merg]va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:47, 1 Mai 2009
din pacate procedurile nu sunt intotdeauna favorabile bolnavilor...;)
Din nefericire nu prea aveti ce face....doar comisia medicala , la care trebuie sa va prezentati anual poate sa hotarasca pensionarea dumneavoastra definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare decizie de incadrare in handicap ContSters111862 ContSters111862 buna ziua ,am si eu nevoie de ajutor, sufar de o boala neurologica incurabila si sunt pensionat de handicap grad accentuat de 4 ani cu revizuire la 1 an si as ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați Claudiu02017 Claudiu02017 Bună ziua Am 22 de ani și sufăr de o boala incurabila leconevraxită (scleroza multipla) și am ajuns foarte greu nu mai sunt capabil de absolut nimic și ... (vezi toată discuția)
Intrebare majagna majagna ce sanse as avea sa castig in instanta pensionarea definitiva pe caz de invaliditate [sufar de o boala neurologica incurabila ,scleroza multipla] tinand cont ... (vezi toată discuția)