avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... O mica problema cu încălțămintea
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

O mica problema cu încălțămintea

Buna seara! In Septembrie am achizitionat o pereche de adidasi in valoare de 220,00 lei. Dupa doua luni, unul s-a dezlipit. Dar nu in parte stanga sau dreapta, ci in spate. Nu s-a mai putut face nimic. I-am lasat la o parte pentru ca nu aveam timp de ei. Dar acum 3 zile un prieten mi-a spus ca si el a patit la fel si am decis sa iau atitudine. Cand am sesizat problema, adica acum aproape 2 luni - Noiembrie, aveam bonul, dar acum nu-l mai gasesc. Deci intrebarea mea este urmatoarea: ce pot face daca nu mai am in posesie bonul? Tin sa mentionez ca respectiva garantie pe care am primit-o nu expirase atunci cand s-au dezlipit. PS: As vrea toate variantele. Vreau sa-i invat minte, chiar daca vorbim despre o suma infima.
Cel mai recent răspuns: corinaion , utilizator 22:41, 4 Ianuarie 2016
Daca nu mai aveti bonul , cea mai buna solutie ...este sa ii aruncati la cos. Daca 200 lei vi se pare o suma infima, numai stati pe ganduri si faceti ce v-am sugerat. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)
Complice furt in supermarket Unknownartist Unknownartist Salutare! Sa va povestesc cele intamplate.. Am intrat singur intr-un supermarket si acolo m-am intalnit cu 2 prieteni care erau deja la cumparaturi, eu nu ... (vezi toată discuția)