avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Impunere contract de inchiriere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Impunere contract de inchiriere

Buna ziua,
Am semnat cu primaria un contract de inchiriere teren -domeniu public in data de 18 Decembrie. Cu ce data va fi impunerea la Biroul Impozite si taxe pentru plata chiriei??Din cate stiam eu chiria ar trebuii sa fie platita incepand cu data de 1 a lunii urmatoare, dar nu sunt convins ca sunt informat bine.
Cel mai recent răspuns: pincag , utilizator 10:37, 5 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa gunoi in 2 localități? liviu_crys liviu_crys Este legal sa plătesc 2 taxe de salubrizare in 2 localități diferite? Concret, părinții mei au plătit de 3 ani pana in prezent taxa de salubrizare pt 2 ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute mitilias mitilias buna ziua!ma poate ajuta cineva?!pe scurt....mama a vandut apartamentul si a cumparat o casa amarata fara utilitati in speranta ca va scapa de cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.aș dori dacă îmi puteți spune de ce acte au nevoie ... Anchi83 Anchi83 Buna ziua.Aș dori dacă îmi puteți spune de ce acte au nevoie persoanele cu handicap pentru a beneficia de scutirea de la plata taxei de habitat (gunoi) ... (vezi toată discuția)