avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mutarea unui perete in urma executarii silite a unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mutarea unui perete in urma executarii silite a unei hotarari judecatoresti

Am cumparat un magazin cu act de vanzare cumparare,in centrul orasului, l-am intabulat.E construit in 1991. Anul trecut un vecin a castigat o hotarare judecatoreasca prin care o parte din magazinul meu este pe proprietatea sa. Executorul a demolat o parte din magazinul meu, detinand acte legale. Nu as fi cumparat magazinul daca as fi cunoscut situatia.In urma demolarii partiale a magazinului, acesta a ramas mai ingust, doar cu trei pereti, asa ca am aplicat in aceeasi zi un alt patrulea perete(practic l-am mutat de pe terenul vecinului pe terenul meu) pentru a nu ramane marfa expusa. Sunt reclamat la inspectia in constructii de vecin ca trebuia sa am autorizatie de construire pentru perete.Cum sa procedez?M-am informat la primarie si nu as primi autorizatie de construire pentru perete deoarece magazinul e constructie provizorie si prin regulamentul de urbanism al orasului nu se mai aproba, de anul trecut, constructii provizorii in zona A.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie cristida cristida As dori sa ma informati in legatura cu autorizatia de constructie provizorie.Am cumparat un teren al carui proprietar sunt ,iar zona in care se afla se zice ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, acum doi ani am cumpărat o casă cu teren pe care ... gabriela1819 gabriela1819 Bună ziua, acum doi ani am cumpărat o casă cu teren pe care mai erau și două filigorii construite, betonate și acoperite. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Constructia pe mai mult de 35% ...se poate depasi? darkynok darkynok Recent am vrut sa mut un perete exterior al casei (din curte) cu 1m. Fiind in interiorul curtii mele am crezut ca nu o sa am probleme si o sa primesc ... (vezi toată discuția)