avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inchidere cont banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inchidere cont banca

Buna ziua.Am un cont la BRD in euro de mai multi ani.Pentru inchidere mi se percepe o taxa de 20 de euro.Am fost in 2015 in octombrie si am predat cardul si am intrebat daca mai este ceva de platit in afara de taxa de inchidere cont si mi s-a raspuns ca nu.
Anul acesta am sunat la banca si mi s-a spus ca am in cont cu "-" 25 de euro pt taxe si comisioane pentru ca nu a fost inchis un serviciu.Deci in total as avea de plata 45 de euro.
Ce se intampla daca nu platesc aceste taxe?Stiu ca banca poate inchide automat un cont care nu este utilizat.Dar mi-e frica, datorita comisioanelor sa nu se ajunga la sume imense si automat la executare silita.
Multumesc pentru raspuns.Cu stima.

Alte discuții în legătură

Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
Inchiderea contului - fals in acte cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Eu cand eram student la master luam bursa de la facultate pe card. Card-ul pe care l-am primit este de la BRD Calderon. In primul an de master ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)