avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Autorizatie ISU
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Autorizatie ISU

Buna ziua
Am un salon de infrumusetare in Bucuresti, acesta este situat la etajul 2 (mentionez ca am facut schimbare de destinatie din spatiu de locuit in spatiu comercial), are o suprafata de 81.33 mp.
Nu stiu daca am nevoie sau nu de atorizatie ISU, si daca da ce documente trebuie sa depun pentru a obtine autorizatia.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:48, 5 Ianuarie 2016
Depinde de locatia (constructia) unde este deschis salonul de infrumusetare, de destinatia locatiei, de amplasament, etc.
Daca este bloc doar de locuinte, fara spatii comerciale, in mod normal, nu ar trebui sa aveti nevoie de aviz ISU. Depinde si de aparatura utilizata in salon, dar si de numarul total de persoane aflate la un moment dat in locatie (nu in salon).
Va trebui sa formulati o cerere scrisa, cu nr. de inregistrare/ data catre ISU Buc. din sectorul unde se regaseste salonul. Va urma o verificare a locatiei de catre inspectorii ISU si vi se va comunica in scris ce aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am închiriat o suprafață de 100 mp într-o clădire ... Gut Maria Gut Maria Bună ziua. Am închiriat o suprafață de 100 mp într-o clădire mai veche, la etajul 1, am amenajat un salon de înfrumusețare cu toate dotările. La ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare bogdanici1973 bogdanici1973 buna ziua mi-au iesit actele firmei de la RC. ce trebuie sa mai intreprind ca sa pot deschide un salon de coafura frizerie in sectorul 5 Bucuresti. unde ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare salon de infrumusetare element94 element94 Buna ziua. Detin un spatiu ca si persoana fizica. Spatiul urmeaza sa fie transformat in spatiu comercial si va deveni un salon de infrumusetare. Intrebarea ... (vezi toată discuția)