avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Despagubire ENEL - centrala termica defectata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Despagubire ENEL - centrala termica defectata

Buna Ziua
Va comunic urmatoarea speta: in luna noiembrie mi s-a ars centrala termica. Am dat telefon la firma care se ocupa cu montarea si verificarea acesteia ( am toate avizele la zi, toate verificarile). Au trimis un tehnician si acesta a constatat "spike (fluctuatie) pe reteaua electrica a furnizorului". Acest aspect a fost mentionat in procesul verbal intocmit si predat. Reparatiile centralei m-au costat 1000 de lei si au fost achitate cu factura si chitanta. M-am adresat celor de la ENEL si aici a intervenit problema: centarla termica a fost achizitionata pe firma ( in locuinta este sediul social al firmei mele ). Centrala a fost achizitionata pe Firma cu factura si bon fiscal, iar factura si chitanta de reparatii au fost emise tot pe firma. Cei de la ENEL au spus ca nu ma pot despagubi deoarece centrala nu este pe persoana fizica, iar firma nu are contract cu ei. Vin si ridic urmatorul aspect: din moment ce am contract de comodat nu este firesc sa achizitionez bunuri pt sediu pe firma? Cum as putea rezolva aceasta problema. Am nevoie doar de cateva indrumari, deoarece sunt hotarat sa ma adresez unui avocat.
Cu stima

Alte discuții în legătură

Un domn a venit și a montat la centrala un termostat, iar în ... Andreea250685666 Andreea250685666 Un domn a venit și a montat la centrala un termostat, iar în urma montării a ars 2 piese la centrala care au costat foarte mult! Doar ca domul nu numai ca ... (vezi toată discuția)
Refuz conectare la reteaua de gaze sennen sennen Buna ziua. As dori anumite sfaturi/pareri indreptatite legate de urmatoarea situatie: am achizitionat un apartament si intentionez sa montez o centrala ... (vezi toată discuția)
Centrala termica pe firma nedea cristian nedea cristian Pe baza unui contract de comodat, una din camerele apartamentului in care locuiesc a fost cedata spre folosinta firmei mele, la care sunt asociat unic. In ... (vezi toată discuția)