avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ''contestatie amenda DSVSA ,,
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

''contestatie amenda DSVSA ,,

Buna!
In data de 26.07.2009 am facut marea greseala sa merg la targul din comuna calugareni sa cumpar carne proaspata cu o dacie papuc .Dupa ce am cumparat o carcasa de vitel si o pulpa de porc ,atragand atentia cu masina carosata am fost oprit la iesirea din targ de catre jandarmi si mascati pentru control.Patru domni de la DSVSA medici din cate am observat eu mi-au spus ca trebuie sa ma amendeze ca am comercializat carne.Eu le-am raspuns sa se uite mai atent ca sunt din Bucuresti nu din Giurgiu si ca am venit sa cumpar.Desigur nu m-au crezut si au spus sa scriu asta in procesul verbal.In final am fost snactionat in baza H.G. 984/2005 la art.4 lit.c pct.13 cu amenda de la 10000-20000 roni.sincer sunt disperat.Dupa ce am ajuns acasa si m-am mai linistit am studiat si eu aceasta Hotarare de Guvern si la art.4 lit.c pct.13 sanctiune este de 2500-3500roni.
MA POATE AJUTA CINEVA ,VA ROG !!!
Cel mai recent răspuns: dmtrnt , utilizator 16:15, 27 Iulie 2009
Faceti contestatie in instanta ! Aveti termen 15 zile de la comunicarea procesului verbal de sanctionare contraventionala!B-)
contestatia se face la giurgiu ?faptul ca a gresit incadrarea amenzii nu constituie caz de nulitate absoluta a procesului verbal?
Ba da. Este caz de nulitate a procesului verbal. Ce ati scris dvs in procesul verbal la rubrica alte mentiuni? B-)
Nu m-a lasat pe mine sa scriu , dar a scris el citez ''mentioneaza faptul ca a cumparat carnea ,90kg pt consumul propriu,, dar sincer nu stiu de unde au reiesit cele 90 kg la iel pentru ca eu aveam doar 55kg cantarite .
Multumesc.
Apropo exista o alta Hotarare de Guvern care sa reglementeze cuantumul amenzilor H.G.984/2005 si in deosebi la art.4 lit.c pct 13 ?????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a fost respinsa plangerea contraventionala, unde pot face recurs? ilcappo ilcappo Formulez urmatoarea :Plangere contraventionala impotriva procesului –verbal de contraventie Seria xxxx din data de xx2010 prin care in baza art.2 pct.1 ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie - rovinieta peugeot peugeot Buna seara, va retin si eu cu situatia mea : in data de 31.10.2010 am fost \"prins de cititoarele de roviniete in Calugareni-Giurgiu. In data de 31.03.2011 imi ... (vezi toată discuția)
Lipsa mentiunilor in procesul verbal sau mentiuni indescifrabile simona stana simona stana Buna seara Am o problema si as dori si parerea dv.In 03.09.2009,prietenul meu,conducand in directia Timisoara din directia Arad,inainte de a intra in ... (vezi toată discuția)