avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de muncă pierdută, adeverință neobținută
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de muncă pierdută, adeverință neobținută

Doresc să mă pensionez, dar am pierdut cartea de muncă. Pentru dovedirea vechimii am intenționat obținerea adeverințelor de la firmele la care am lucrat.Întrucat, unul dintre aceste firme nu mai are activitate,am fost la Arhiva Naţionala care mi-a dat un nume cu un număr de telefon mobil și o adresă de e-mail. În prima fază, în urmă cu 2 luni, am reușit să iau legătura cu acea persoană. Mi-a spus că momentan nu este acasă, dar după ce vine acasă ia legătura cu mine. Dar de atunci nici la telefon, nici la scrisoare nu-mi răspunde.Cum aș putea rezolva această problemă cât mai repede, întucât acei ani îmi lipsesc pt. a mă putea pensiona.

Vă mulțumesc anticipat pt. răspuns !
Cel mai recent răspuns: PV2010 , utilizator 11:12, 6 Ianuarie 2016
Despre ce perioada este vorba si ce societate?
Perioada: 1986 - 1995
S.C. Kronberger Grup S.A. Buzău
Luati legatura cu administratorul judiciar :
Cabinetul de Practician în Insolvenţă “Ionescu şi Asociaţii” SPRL, cu sediul profesional str. Mioriţei nr 2, localitatea Bacău, judeţul Bacău, Tel./fax 0334/417350,
e-mail cpi.ionescuadrian@yahoo.com, reprezentant administrator judiciar – asociat coordonator Ionescu M. Adrian).
Vă mulțumesc foarte frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trustul instalatii montaj bucuresti fratilaemilia fratilaemilia Am lucrat in anii 1972- 1974 la Trustu Instalatii Montaj Bucuresti si as dori sa ies la pensie caut arhivele, va rog sa ma ajutati (vezi toată discuția)
Arhivele institutiilor de stat 1970-1980 mitachealina mitachealina Buna ziua, Ma poate indruma cineva spre institutia unde as putea gasi arhiva de la Uzina \"Vulcan\" Bucuresti, Grup Santiere Montaj Cazane pentru perioada ... (vezi toată discuția)
S.u.g.t. onesti Andries Stefan Andries Stefan Buna ziua! Stie cineva unde as putea găsi arhiva de la S .U. G .T . Onesti ? Ii trebuie tata lui meu pentru dosarul de pensionare. Va multumesc! (vezi toată discuția)