avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa pentru activitate transport marfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa pentru activitate transport marfa

buna ziua! as avea nevoie de cateva informatii: eu lucrez sofer de tir in italia dar cum pe aici nu mai merge bine cu munca de sofer m-am gandit sa-mi cumpar o dubita de 3,5 to. sa lucrez pentru mine dar nu stiu care sunt pasii de urmat. daca deschid in romania PFA pot face transport international, trebuie sa-mi fac licenta de transport,este mai bun un SRL?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 11:44, 6 Ianuarie 2016
Din punct de vedere fiscal (impozite), incepand cu anul 2016, este mai indicata o SRL decat o PFA.
Pentru licente transport (marfa sau persoane ??) vezi:
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2016
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)
Transport rutier de marfa cu dubita frigorifica - 3,5 tone firsd firsd AJUTOR! Ipoteza de lucru: Transport rutier de marfa (romania - italia – romania, deci UE) - alimente ambalate: conserve + produse din carne la vid, cu ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)