avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatii fiscale PFA/I.I. in 2016
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatii fiscale PFA/I.I. in 2016

Buna ziua,

Avem o Intreprindere Individuala pe numele sotului, care este si salariat la o alta firma. In anul 2015 nu am avut activitate si nu am realizat venituri, iar la inceputul anului am anticipat un venit de 100 ron. Imi puteti spune va rog concret ce contributii urmeaza sa platim in 2016 daca o sa depunem iarasi declaratiile cu un venit anticipat de 100 ron, intrucat am inteles ca au fost introduse modificari privind cotizarea la pensie, sanatate etc. In functie de raspunsul primit am dori sa luam o decizie cu privire la pastrarea sau inchiderea autorizatiei.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:04, 6 Ianuarie 2016
Nu are rost sa mai tineti activ pfa-ul in acest an daca nu estimati ca veti desfasura activitate pe el. Radiati-l cat mai repede, chiar saptamana asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati la i.i. fara activitate robertjordan robertjordan Buna ziua.As dori si eu un rasp.La urmatoarea intrebare.Am o firma deschisă intreprindere individuală dar nu a funcționat niciodată o am deschisa de 9 ANI ... (vezi toată discuția)
Situatia pfa gabrielagabytza gabrielagabytza Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am deschis un PFA acum 2 ani, a mers putin timp dupa care am renuntat insa am ramas cu firma activa. Am facut declaratia de ... (vezi toată discuția)
Declaratie 600 pfa carmenbn carmenbn O PFA a obtinut in 2015 venituri de 780 lei/luna (medie).In acelasi timp este si salariat.Trebuie sa depuna declaratia 600? (vezi toată discuția)