avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Situatia PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Situatia PFA

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am deschis un PFA acum 2 ani, a mers putin timp dupa care am renuntat insa am ramas cu firma activa. Am facut declaratia de venit estimat, dar din motive personale nu am ajuns nici acum sa fac declaratia de venit real. As dori sa va intreb ce anume e de facut in acest moment, ce ma sfatuiti?:((:((:((
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:35, 5 Martie 2015
Declaratia 200 pentru inchiderea anului 2014 se depune pana pe 25 mai 2015.
Daca tot nu mai e nicio perspectiva de a mai desfasura activitate pe pfa, e bine s-o radiati cat mai repede de la registrul comertului si finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau radiere pfa norma de venit alex16css alex16css Buna ziua. Urmeaza sa plec din tara pe o perioada nedeterminata si doresc sa inchid sau sa suspend PFA. Exista o perioada maxima pe care PFA se poate ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa dupa primirea deciziei de impunere. cflorin24 cflorin24 Pentru PFA, impozitare sistem real, am depus deja decl. 200 pentru venit realizat in anul 2013. Am inteles ca baza pentru calculul impozitului privind plati ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa 2014 ContSters172348 ContSters172348 Buna ziua si LA MULTI ANI! Sunt PFA (activitati liberale) din mai 2013, la infiintare am declarat un venit net de 100lei pentru care am platit impozit si ... (vezi toată discuția)