avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Anexa la contract pentru a aplica penalitati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Anexa la contract pentru a aplica penalitati

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati pentru a imi rezolva intarzierile de plata.
Detin o firma de transport(suntem la inceput de drum :D ) si comenzile de transport le iau prin case de expeditii sau alte societati, acestia imi trimit un contract in care sunt stipulati termenii de incarcare-livrare cat si pretul negociat cu ei, in care nu este stipulat nici unfel de penalitati daca nu imi fac plata facturii la termenul stabilit in contract (si eu as proceda la fel!!!). Doresc sa aflu daca pot sa le trimit un fel de anexa, sau adeziune la contract sau cum se poate numi, in care sa le specific penalitatile in caz ca plata nu se face la timp.
Ma lovesc din ce in ce mai des de astfel de oamnei si intampin dificultati finaciare datorita intarzierilor.
Va multumesc!
P.S.: daca se poate rezolva as dori sa vad si un model de anexa.
Cel mai recent răspuns: minea83 , utilizator 13:24, 6 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract livrare marfa adibarbu27 adibarbu27 ma poate ajuta cineva cu un model contract livrare marfa caci am mare nevoie de el.Va multumesc antic (vezi toată discuția)
Respingere factura ilmir1 ilmir1 Am urmatoarea situatie. In 27 februarie am convenit cu un partener de afaceri sa fac un transport pt el. Marfa trebuia sa aiba 900 kg iar pretul convenit a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta.de curand am facut ... dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta.De curand am facut o comanda in China pentru un mic utilaj. Acest mic utilaj are 320kg si volum 1,2m.c. si ... (vezi toată discuția)