avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deductibilitati PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deductibilitati PFA

Am un PFA si realizez lunar un venit de 400 lei.
Am contract cu casa de pensii si achit lunar 222 lei ( minim ) pentru a avea stagiu de contributitie necesar.
Aceasta contributie o pot deduce din cheltuielile PFA? Mentionez ca eu nu sunt salariata ; nu realizez nici un alt venit.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:45, 6 Ianuarie 2016
Contributia la sanatate si pensie pe pfa sunt deductibile total pe pfa.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2016
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce platesc studentii care au pfa linuxx linuxx ar putea cineva sa imi spuna ca student la zi intr-o universitate de stat ce trebuie sa platesc obligatoriu in fiecare luna sau daca exista ceva avantaje ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale la un pfa Del monte Del monte Va rog sa ma ajutati cu o neintelegere.. Daca am un loc de munca cu norma intreaga.. unde se plateste sanatatea si pensia.. Mai e necesar sa platesc la un ... (vezi toată discuția)
Obligatii pfa MariaComan14 MariaComan14 buna ziua, In momentul de fata lucrez pe baza de PFA, nefiind salariata nicaieri. Doresc sa stiu daca se merita se-mi inchei un contract de munca (fictiv) ... (vezi toată discuția)