la multi ani!
O firma autorizata ISCIR, la solicitarea mea, mi-a inlocuit centrala termica veche de peste 13 ani, dar functionala, cu o noua centrala, aceeasi marca Ariston.
.Dupa montare au facut o proba, nu parea foarte in regula, au mai circulat apa prin calorifere,au mai scos niste reziduuri, si pana la urma parea OK.
..Acum, cu ocazia gerului din ian.2016, am avut surpriza neplacuta sa am max.16gradeC in camera cu termostatul pus la 23gradeC.
.Am chemat aceeasi firma, iar ei mi-au spus ca e de vina instalatia, tevile, caloriferele (pe care ei au tot dat drumul la apa in momentul in care au instalat centrala) ca e posibil sa fie depuneri dislocate si ca nu este treaba lor sa remedieze.
INTREBAREA MEA: nu este in atributia firmei care a instalat centrala sa se asigure ca exista apa calda in toate caloriferele si la temperatura ceruta centralei?
Eu am gresit cumva, si nu am cumparat serviciul complet - caldura in locuinta? Am cumparat doar un obiect, un tablou pe perete? Ariston
....trebuie sa ii fortez sa remedieze situatia sau trebuie sa angajez alta firma?
Debransare radet
pinkyme88
Buna ziua,
Am cumparat in apartament in Bucuresti care era legat la reteaua de termoficare Radet. Beneficiam doar de \"caldura\" pe timpul iernii, scriu cu ... (vezi toată discuția)
Centrala apartament
alina_25
Cat costa montarea unei centrale de apartament sa zicem pentru un apartament cu 2 camere cam cat costa toata operatia adica debransare cost centrala cost ... (vezi toată discuția)