avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

buna ziua,

In cazul in care am o intreprindere individuala si am si angajati se platesc la fel aceleasi taxe pt stat? (CAS 10.5%, CASS 5.5% si impozit pe venit 16%)
Se plateste si pt angajat si pt venituri?
Si am inteles bine? acelea sunt taxele care se platesc la stat?

Stiam ceva de declararea unui venit real si ca se platea pe trimestru (nu mai stiu cat, poate ma puteti ajuta)
multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 15:59, 6 Ianuarie 2016
Pentru contributii sociale (CAS, CASS, etc.) vezi:
www.avocatnet.ro/content/art...

Impozitul pe profit (al societati, Intrep.Indiv. etc). este in cota unica de 16%

P.S.
Cum puteti conduce o entitate economica daca nu aveti cunostinte economico-financiare elementare ?
Cine va tine contabilitatea ?:
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2016
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ii sau pfa 2016 CDaniela30 CDaniela30 buna ziua, In cazul in care am o intreprindere individuala si am si angajati se platesc la fel aceleasi taxe pt stat? (CAS 10.5%, CASS 5.5% si impozit pe ... (vezi toată discuția)
O intrbare despre intreprinderea individuala eleonor eleonor daca lucrez cu carte de munca la o cooperativa mestesugareasca si a`si vrea sa`mi deschid o intreprindere individuala mai sunt obligata sa contribui ca casa de ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat dan61 dan61 Care sunt contributiile ce se retin atat la nivel de angajat cat si la nivel de angajator pentru un contract de mandat? Multumesc! (vezi toată discuția)