avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare

Buna seara si LA MULTI ANI!
Am cumparat un autoturism in 2010 si am platit taxa de poluare in 08.04.2010. Mai pot recupera aceasta taxa?
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 11:02, 7 Ianuarie 2016
Da. Pe cale administrativa .
Multumesc pentru raspuns, dar am fost ieri la trezorerie si mi s-a spus ca nu mai pot recupera taxa pentru ca anul 2010 este prescris. Ma puteti lamuri mai exact ce trebuie sa fac?
Sa asteptati sa se publice in M.O ordinul privind procedura restituirii taxei de poluare, este in dezbatere publica pe site-ul Ministerului mediului, iar apoi sa depuneti cerere de restituire a taxei la Finante . [ link extern ]
Va multumesc!
Cu placere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare Andreea Istrate Andreea Istrate Am platit in 2010 taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera integral. Care este procedura de urmat? Primul pas ar fi comunicarea unei cereri de ... (vezi toată discuția)
Cerere pt recuperare taxa poluare K-nndy K-nndy Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu ceva informatii despre ce trebuie sa contina cererea pentru recuperare taxa poluare? Am inteles ca model nu vrea nimeni ... (vezi toată discuția)
Completare cerere restituire taxa poluare toby18 toby18 pentru a depune la finante cerere de restituirii a taxei de poluare (platita in iulie 2010) este ok de utilizat modelul care l-am gasit mai vechi postat in ... (vezi toată discuția)