avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Lipsa acord de functionare PJ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Lipsa acord de functionare PJ

Buna seara!

Conform ultimilor "fite" am luat amenda pentru lipsa acordului de functionare de la primaria de sector, desi actele au fost depuse cu 2 zile inainte.Ok.Astazi am primit o instiintare de la Politia Locala conform careia cererea a fost respinsa deoarece societatea comerciala ce detine complexul comercial in cadrul careia detin punctul de lucru nu are acord de functionare.
"Eu cu cine votez?".In caz ca doamne fereste imi mai calca pragul cei de la primarie pot contesta PV?PV-ul din Noiembrie 2015 daca il contest, am vre-o sansa de castig?Cine cunoaste speta va rog sa ma ajutati, inca o amenda pentru ceva ce vreau sa obtin dar nu pot din vina terte cauze nu prea imi convine sa platesc.

Multumesc!

Cu stima,
Bogdan I.

Alte discuții în legătură

Contraventie, contestatie paydar45 paydar45 Buna ziua, Sotul meu este asociat unic al unei societati comerciale care isi are sediul social in sectorul 3 si punctul de lucru la metrou, sector 4. Din ... (vezi toată discuția)
Plangere proces verbal contraventie udrea.constantin udrea.constantin Buna ziua, am fost sancționat cu amenda in calitate de administrator al unei societăți comerciale al căreia administrator nu sunt. m-am trezit cu procesul ... (vezi toată discuția)
Anularea activitati merin merin Primaria pe raza careia am magazinul alimentar mi-a anulat autorizatia de functionare pentru ca nu imi respect programul de functionare. Aceasta decizie am ... (vezi toată discuția)