avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere proces verbal contraventie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere proces verbal contraventie

Buna ziua,
am fost sancționat cu amenda in calitate de administrator al unei societăți comerciale al căreia administrator nu sunt. m-am trezit cu procesul verbal acasă prin posta încheiat in lipsa. menționez ca nu am fost niciodată salariatul acelei firme. pot solicita daune polițistului ca s-a folosit de numele meu pentru a facilita firma respectiva de sancțiune?pot invoca excepție - pentru ca nu am nicio calitate in firma respectiva.mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: udrea.constantin , utilizator 10:58, 26 August 2016
Interesul dv principal este sa scapati de amenda
Initial formulati plangere contraventionala impotriva PV in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila teritorial
PV detine datele dv de identificare CNP ?
Constientizati ca agentul a ajuns sa incheie PV pe numele dv in conditiile in care acesta nu cunostea firma si angajatii unde facea verificarea si unde un tert care va cunoaste,care va cunoaste si domiciliul a comunicat agentului constatator numele dv
Agentul constatator este vinovat ca a completat PV pe numele dv ,fara sa verifice temeinic si responsabil documentele firmei de unde ar fi aflat concret cine exercita responsabilitatea de administrator
Ati putea sa va ridicati cu pretentii impotriva celui care a comunicat informatia referitoare la faptul ca dv detineti functia si reprezentati firma in calitate de administrator
toate datele mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de parcare - autoturism condus de altcineva infolegi infolegi Am primit o amenda de parcare cu confiramre de primire pe posta din partea administratiei imobiliare. As vrea sa stiu cum pot proceda in acest caz deoarece la ... (vezi toată discuția)
Recomandata cu amenda data vecinei cababen cababen As avea nevoie de o lămurire daca poate sa ma ajute cineva.Nefiind acasa, politia a dat vecinei (84 ani) recomandata cu o amenda de circulatie.Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda niki22 niki22 am primit PV si amenda prin posta si vreau sa contest si as dori sa stiu ce trebuie sa fac in primul rand PV a fost facut in lipsa mea si agentul a gresit nr ... (vezi toată discuția)