avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda de parcare - autoturism condus de altcineva
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda de parcare - autoturism condus de altcineva

Am primit o amenda de parcare cu confiramre de primire pe posta din partea administratiei imobiliare. As vrea sa stiu cum pot proceda in acest caz deoarece la data respectiva autoturismul nu a fost condus de mine ce de o alta persoana .

In principiu in cazul acesta pot sa nu platesc amenda sau oricum respectivii o vor trece pe rolul meu la impozit.
Cum pot ei sa emita o amenda din moment ce nu au certitudinea ca am fost eu conducatorul autoturismului la datas respectiva.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:47, 16 Iulie 2013
Verificati atent emitentul
Administratia imobiliara nu are competenta sa emita PV contraventie la regimul circulatiei pre drumurile publice
Agentul constatator de regula.in cazul unei constatarii unei contraventii la care nu este prezent conducatorul auto implicat,verifica proprietarul auto,pe numele caruia incheie documentul de contraventie
Daca detineti probe temeinice care sa dovedeasca neimplicarea dvs,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicarea PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de circulatie catalincraciuneac catalincraciuneac buna ziua , am fost oprit de un echipaj de circulatie si rep .RAR ,in urma controlului sa stabilit ca becurile nu corespund , mi-sa ridicat talonu si ma ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta, semnatura electronica cunostinta cunostinta Buna ziua! Am primit la cutia de scrisori 2 procese verbale de neplata a rovinietei. Aceste procese verbale nu sunt semnate de nimeni, nici de politie si ... (vezi toată discuția)
Prezumþia dreptului de proprietate în cazul unui autoturism fleshmeister fleshmeister Am o întrebare referitoare la emiterea unui proces verbal de contravenţie bazat pe o \"prezumţie de proprietate\" a persoanei care figurează în evidenţa ... (vezi toată discuția)