Va rog sa mi ziceti daca o cauza se judeca la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti pot introduce un dosar cu aceeasi problema la Judecatoria Vaslui ? Sau o cauza care se judeca intr-o parte nu poate fi judecata in alta doar prin declinarea competentei teritoriale ?
Deci instanta mai intai investita ar fi cea din Bucuresti ca ea a fost prima data sesizata ? Nu pot cere declinarea teritoriala de indata ce eu sunt parata, am deschis alt dosar in care el e parat dar pe aceeasi cauza de fond, de exercitare a autoritatii parintesti ? Sau trebuia inainte de primul termen ?
Deci instanta mai intai investita ar fi cea din Bucuresti ca ea a fost prima data sesizata ? Nu pot cere declinarea teritoriala de indata ce eu sunt parata, am deschis alt dosar in care el e parat dar pe aceeasi cauza de fond, de exercitare a autoritatii parintesti ? Sau trebuia inainte de primul termen ?
Conexare
scafesandreea
Cererea reconventionala neintrodusa in termenul prevazut de lege se judeca separat. Este posibila conexarea ulterioara a cauzelor? Da/nu? Cand? Multumesc ... (vezi toată discuția)